Välkommen
REALgood AB
 Om oss » Företaget

REAL anno 1991 AB utvecklar, underhåller, ger service och säljer system för ekonomisk fastighetsförvaltning, REAL Fastighetssystemet. Vi arbetar från ax till limpa.
REAL Fastighetssystemet har funnits på marknaden sedan 1991. 1995 skrevs systemet om till Windows och 2008 blev REAL ett helt webbaserat system.
Vår mission är att underlätta fastighetsförvaltares administration och göra det dagliga arbete snabbt, enkelt och roligt. Vi sätter användarvänlighet och personlig service främst utan att för den skull göra avkall på funktionalitet. Känn dig välkommen att kontakta oss. Vi vill inget hellre än att hjälpa dig.

Björn Reimers
vd


REAL anno 1991 AB har slagit ner sina bopålar i fotbollens Mecka Degerfors. En liten kommun i Värmland med knappt 10 000 innevånare som ligger mer centralt än man först kan tro. Vi har nästan exakt lika långt till Stockholm, Göteborg och Oslo. Ungefär 26 mil. Vi tar morgontåget till Stockholm på under två timmar.

Tillsammans med vårt kära fotbollslag Degerfors IF gör vi allt för att hålla oss kvar i eliten. Ett ständigt pågående arbete. Har du vägarna förbi så är du självklart välkommen in på en kopp kaffe. Sommartid ska du givetvis besöka anrika Stora Valla idrottsplats och se vår lika anrika förening tampas med andra lag i Superettan. Välkommen!